BeO Juridik

Din personlige rådgivare i familjerättsliga frågor

För många är juridik helt främmande och också skrämmande. Tyvärr är det ofta under de mest prövande tider man behöver juridisk hjälp. Det kan handla om ändrade familjeförhållanden, en närståendes dödsfall, att förbereda inför framtiden eller att upprätta juridiskt korrekta avtal av något slag.

När något oväntat inträffar kan det vara skönt att få prata med någon som kan hjälpa dig att förstå. I våra mysiga lokaler på loftet i Nybo Handelsgård kan du träffa erfarna jurister i en avslappnad miljö. Vi vill att du ska känna dig trygg i att anförtro oss med ditt ärende och vi lovar att ge dig kvalitativ rådgivning och rekommendationer.

ETT FAMILJEFÖRETAG I ANDRA GENERATIONEN

BeO Juridik är ett familjeföretag som ser styrkan och fördelarna i att vara en liten firma. Hos oss är alla uppdrag prioriterade och det är vår målsättning att våra kunder alltid ska känna sig trygga och väl omhändertagna hos oss. Vår strävar efter att erbjuda personligt juridiskt stöd med respekt, kvalitet och engagemang. Vi utreder de behov som du har för att få rätt hjälp i din situation.

Vi strävar efter att erbjuda så hög servicenivå som möjligt vi kan dock inte alltid finnas tillgängliga då vi ofta sitter upptagna i besök eller samtal.

Theresa Mareskär

Ägare/VD

Arbetar främst med familjerätt, bodelningar, arvsrätt och allmän civilrätt .

Tidigare erfarenheter: Juridisk översiktskurs, Uppsala Universitet 15p, Ekonomisk familjerätt, Uppsala Universitet 15p, Processrättslig översiktskurs 20p, Beskattningsrätt 15p, Civilrätt 30p, Familjerätt 15p, Migrationsrätt 15p,Umeå Universitet.

Kurser i Boutredning I, II och III samt testamentets tolkning vid Jura, professor Göran Lind.

"Driven, engagerad och envis!"